Op werkvakantie in Thailand

Op donderdag 15 april 2004 werd er in Nové (Dorpsstraat 13) een 'thuisfrontavond' gehouden. Deze wordt georganiseerd door de (Samen-op-weg) thuisfrontcommissie van de zendingsechtparen Bloemberg en van Dorp. Natuurlijk hoort u het nieuws over deze zendingsechtparen. Maar deze avond zal vooral in het teken staan van de ervaringen van de negen mensen, die afgelopen februari naar Thailand reisden; u heeft daar in de Eendracht eerder over kunnen lezen. Ze hebben daar twee weken gewerkt in een kindertehuis met wezen en vondelingen en ook een week opgetrokken met Jacob Bloemberg en met familie van Dorp. Het betreft zeven Nootdorpers en twee mensen uit Pijnacker en Zoetermeer. Hun enthousiaste verhalen zullen worden ondersteund door een fotopresentatie en een videoreportage.
Verder worden er ook artikelen aangeboden van de 'nightmarket' van Chiang Mai, voor ieder wat wils, onder andere stropdassen en briefpapier; de opbrengst daarvan komt natuurlijk ten goede aan Mercy International (beheerder van het kindertehuis in Phetchabun) en aan de zendingsechtparen. Kortom, het wordt een avond in een Thaise ambiance.
Als u belangstelling heeft voor een dergelijke reis, voor. vrijwilligerswerk in kindertehuizen voor HIV/aids kinderen in Thailand, of voor de zending, is deze avond een absolute 'must'. Ook is het voor de sponsors wellicht interessant wat er terecht is gekomen van hun giften en/ofgoederen. We zijn zelf ook erg benieuwd hoeveel belangstelling er is voor deze en wellicht een volgende reis naar Thailand en/of Vietnam. De avond begint om 20 uur, maar u kunt rustig binnenkomen (in Nové) vanaf 19.45 uur. Voor meer informatie: TacoBoot@hotmail.com of tel. 015-3109627.Overgenomen uit weekblad "De Eendracht", 18e jaargang nr. 16 – 13/14 april 2004.